Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Syng en linie
Denne selskabsleg "Syng en linie" kan være sjov til din næste fest og kræver kun ganske få forberedelser. I denne selskabsleg er der kun én hovedperson, som er i centrum ad gangen. Man kan evt. lave hold og skiftes til at være hovedperson.

Rekvisitter til syng en linie
Denne selskabsleg kræver et musikanlæg, hvor man kan starte og stoppe musikken på et udvalgt tidspunkt. Samtidig kræves det, at arrangøren har udvalgt nogle sange på forhånd, som er klargjort.

Sådan foregår syng en linie
I denne festleg udvælger arrangøren nogle sange, hvorfra der skal synges én linie. Musikken startes, og hovedpersonen kan synge med. Når musikken stopper, skal hovedpersonen fortsætte linien ud for at have vundet dysten. Dette kan gøres nogle gange med den samme hovedperson, eller man kan vælge at lave hold, der skiftes til at synge. Det er naturligvis vigtigt, at der er en dommer, som styrer slagets gang. Denne har udvalgt nogle sange på forhånd, hvor teksterne også er udskrevet, så man kan tjekke, om hovedpersonen synger rigtigt. Teksterne skal kun bruges af dommeren og må ikke bruges af hovedpersonen.


Syng en linie- selskabslege