Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Kysseleg
Selskabslegen kysseleg er en sjov leg, som man kan præsentere gæsterne for på et hvilket som helst tidspunkt under festen. Det er en selskabsleg, som ikke tager så lang tid, som løfter stemningen og kan være med til at gøre festen lidt sjovere.

Rekvisitter til kysseleg
I denne selskabsleg er de eneste rekvisitter, man har behov for, et sæt spillekort. Det skal helst være et nyt sæt spillekort, og man skal være indstillet på, at spillekortene ikke kan bruges bag efter.

Sådan foregår kysseleg
Man skal bruge et kort fra et nyt sæt spillekort. I kysselegen skal man stå i en lang række eller sidde på stole ved siden af hinanden, henholdsvis dreng, pige. Kysselegen går ud på, at man skal samarbejde om at få et spillekort til at vandre fra person til person, til det ender hos den sidste person i rækken. Man må kun røre spillekortet med munden, så første person tager kortet og placere det på munden. Nu skal personen suge, for at få kortet til at sidde fast. Kortet viderleveres til næste person i rækken, og den næste person suger så kortet, så det kommer til at sidde fast på hans eller hendes mund. Hvis der er én person undervejs, som taber kortet, kan han eller hun blive bedt om at løbe 1 gang rundt om bordet eller noget andet, der er aftalt på forhånd.


Kysseleg - Selskabsleg