Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Kontakt
Børnefødselsdag Info er en portal for brugerne. Vores vigtigste opgave er at komme med gode idéer og råd til din næste børnefødselsdag. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har relevant info vedrørende børnefødselsdag aktiviteter, børnelege, eller andet, du mener andre brugere kan have glæde af, at vi deler. Vi ønsker at bringe de mest relevante artikler, og vores redaktion afgør, hvorvidt dit forslag bliver vist på Børnefødselsdag Info. Vi sælger ikke selv aktiviteter til børnefødselsdag, så ret venligst disse spørgsmål til event arrangøren.

Annoncør hos Børnefødselsdag Info
Vores primære mål er at beskrive forskellige børnefødselsdag aktiviteter for vores brugere. Da vi ikke ønsker at beskrive den samme aktivitet mere end 1 gang, optager vi kun 1 annoncør pr. aktivitet. Det betyder også, at du som annoncør aldrig vil opleve at have en direkte konkurrent her på siden, der sælger samme produkt som dig. Vi ønsker kun at optage de mest relevante annoncører og vil forbeholde os ret til ikke at optage alle annoncører. 

Priser for annoncører
Som annoncør betaler du 400,- kr pr. måned ex. moms pr. aktivitet. Beløbet bruges primært til driften af Børnefødselsdag Info. Du vil blive vist under Aktiviteter med yderligere detalje info. Samtidig vises du også i top banneren. Du kan vises i venstre menu "Reklamer", for 100,- kr ekstra pr. måned ex. moms.
Børnefødselsdag


Kontakt: Børnefødselsdag Info
Kontakt os hvis du har spørgsmål eller forslag til artikler på Børnefødselsdag Info. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din børnefødselsdag og bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Adresse: Borupvang 2C - 2750 Ballerup
Email: info@børnefødselsdag.info
Web: børnefødselsdag.info