Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Festsange
Festsange er specielt populære i Danmark. Festsange kan være et godt samlingspunkt til en fest. Det er vigtigt, når man skriver festsange at gøre festsangen personlig for modtageren. Festsange synges for det meste af alle gæsterne til festen. Derfor er det også vigtigt, når man skriver festsange, at det er på en melodi, alle kender, så festsangen ikke bliver for svær at synge.

Hvordan skriver man festsange
Når man skal til at skrive festsange starter man med at skrive nogle stikord ned om den hovedperson, der skal skrives festsange om. Der er også mange, der skriver små sjove historier ned om hovedpersonen. Værsefødderne skal gerne passe, festsangen må gerne rime og være opdelt i nogle vers. I den sidste skrivefase af festsangen, kan man også få en professionel tekstforfatter, der skriver festsangen færdig.

Få indspillet dine festsange
Det er blevet mere og mere populært at få indspillet sine festsange i professionelt lydstudie. På den måde har man også et sjovt minde fra festen, som man kan huske længe efter. Man får en sjov oplevelse, mens man indspiller, og indspilningen af festsangen kan afspilles til festen for gæsterne. En sjov og anderledes måde at præsentere sine festesange på!


Festsange