Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Sjov rytmeleg
Rytme børnelegen er både udfordrende, sjov og styrker sammenholdet. Man kan både lave denne børneleg som en konkurrence eller en fælles børneleg for alle. Legen går ud på at udfordre sig selv motorisk og huske på hvilken opgave, der skal udføres på slagene, der tælles fra 1 til 8.

Rekvisitter til sjov rytmeleg
I denne børneleg kræves et anlæg med rytmisk musik og gulvplads nok til at børnene kan danne en cirkel med god plads til alle.

Sådan foregår sjov rytmeleg
Børnene starter med at danne en cirkel, musikken startes, og alle tæller fra 1 til 8. Når man kommer til 8 slaget startes forfra. Man må gerne tælle højt. Den første person i cirklen vælger, hvad man skal gøre på 1 slaget. Fx klap. Den næste person i cirklen vælger så, hvad man skal gøre på 2 slaget, og sådan fortsættes. Det må gerne være sjovt, klap din sidemand på ryggen, tramp med højre fod på 4 osv. Man kan godt gøre flere ting samtidig, så til sidst kan det blive ret udfordrende. Husk ikke at tilføje flere udfordringer før I har kørt sekvensen nogle gange, så alle er med. Man har også mulighed for at lave børnelegen som en konkurrence hold A mod Hold B. I kan også underdele slagene, så det bliver 1 og 2 og 3 og 4.. osv. På den måde får I yderligere 8 offbeat slag, hvis det skal være svært.


Sjov rytmeleg - børneleg