Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Nyn en sang
I denne børneleg "nyn en sang" opdeles man i 2 hold. Man skiftes til at nynne en sang, mens man har hovedtelefoner på, og det gælder om for holdet hurtigst muligt at gætte, hvilken sang der nynnes.

Rekvisitter til nyn en sang
Til denne børneleg har vi brug for en musikafspiller og et sæt hovedtelefoner. Hovedtelefonerne skal være så lukkede som muligt så personen, der har dem på, ikke hører hvad der bliver sagt i rummet.

Sådan foregår nyn en sang
På hold A vælges den første person der skal nynne en sang. resten af holdet skal så gætte på hvilken sang, deres holdkammerat nynner. Det er vigtigt, at personens hovedtelefoner sidder godt tæt, så man ikke kan høre, hvad der snakkes om i rummet. Hvis udfordringen bliver for let, kan man evt. spille et andet stykke musik i hovedtelefonerne end det stykke musik, holdkammeraten nynner. Det er vigtigt, at man nynner og ikke synger ordene i sangen. Hold A og hold B skiftes til at gætte sangen, der nynnes af deres egen holdkammerat. Der gives 5 point, når et hold gætter rigtigt og -1 point, når holdet gætter forkert. Til slut tæller man points sammen, så man kan se om det er hold A eller hold B, som har vundet konkurrencen.


Nyn en sang - børneleg