Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Sangstjerne for en dag!
Bliv sangstjerne for en dag med veninderne eller vennerne i professionelt lydstudie. I kommer til at indspille jeres helt egen personlige CD i lydstudiet sammen med jeres veninder eller venner til jeres børnefødselsdag. Alle kan være med, og alle kan komme til at synge. Vores børnefødselsdag aktivitet er utrolig populær specielt blandt piger i 8 - 12 års alderen, og for mange er det en unik oplevelse, som der snakkes om længe efter.

Lydstudiet
I lydstudiet arbejder vi målrettet for at skabe de bedste resultater, men der lægges primært vægt på, at oplevelsen skal være sjov. Vores producer har over 10 års erfaring og har bl.a på den danske musikscene spillet med navne som: Kristoffer August, Tina Dickow og Ida Björg.

Sådan foregår sangstjerne for en dag
I vælger sangen på forhånd, så alt er klargjort, før I kommer. Vi starter med, at alle indspiller kor. Dernæst kommer pigerne eller drengene ind 2 og 2, og indspiller solo. Vi bruger tid på at mixe og finpudse resultatet. Til slut hører I resultatet, før I får en CD med, som I kan høre igen og igen.


Book nu: 27 29 28 50
Piger synger

Kunderne siger:
Trine siger: "Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv". Så det var bestemt godt og lige som det passede til piger i den alder. De synes det var sejt, at man kunne få lov til at synge i "en rigtig mikrofon" og stå i et studie ligsom man ellers ser i musikvideoer på tv - det var som at være stjerne for en dag!!"

Piger syngerSe vores CD Indspilning på YouTube

Pige børnefødselsdag

Kontakt: PolterabendEvent.DK
Kontakt os hvis du ønsker at booke et arrangement til jeres dag. Sangstjerne event til børnefødselsdag tager 60 minutter, og koster 1.995,-

Mobil: 27 29 28 50
Adresse: Mårkærvej 13F - 2630 Taastrup
Email: support@polterabendevent.dk
Web: PolterabendEvent.dk/boernefoedselsdag