Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Rock-amok
I Rock-amok aktiviteten får I virkelig mulighed for at give den gas og få følelsen af rytme og samspil ind under huden! I vil alle komme til at spille på trommer eller andre percussion instrumenter til en sang, I har valgt på forhånd. Under Rock-amok aktiviteten vil I blive vejledt af en professionel producer, som starter med at give jer nogle enkle rytmeøvelser. Dernæst får alle et instrument at spille på, som senere indspilles i lydstudiet. Alle får mulighed for at synge, og fødselsdagsbarnet kan evt. synge solo. Til slut mixer vores producer sangen, som I naturligvis får lov til at høre, før I får den med på en CD. Et sikkert HIT som høres igen og igen! 

Lydstudie
Rock-amok aktiviteten afholdes i vores professionelle lydstudie. Vores producer har over 10 års erfaring i lydproduktion, og på den danske musikscene har han bl.a. spillet med navne som: Kristoffer August, Tina Dickow og Ida Björg.

Sådan foregår rock-amok
Rock-amok er en aktivitet, hvor der både indspilles rytme og vokal til en på forhånd valgt sang. Først varmes der op, dernæst indspilles rytmerne. Endelig indspilles kor, og solovokalen indspilles enten af hovedpersonen eller af små hold på 2-3 personer. Sangen mixes, og I får CD'en med på dagen.


Book nu: 27 29 28 50
Rock-amok

Kunderne siger:
Arife Keceli: "Hej Claus! Jeg vil lige sige tak for sidst, pigerne var/er rigtig glad for Cd en, og de havde det sjov. det var en store oplevelse for dem. Og Jeg synes, du var godt forberedt og havde helt styr på De 12 vilde og ivrige piger:) super børnefødselsdag. TAKKER!"

Rock-amok

Kontakt: PolterabendEvent.DK
Kontakt os og vi vil hjælpe jer med afholdelsen af jeres børnefødselsdag! Rock-amok er meget brugt til: børnefødselsdag, teambuilding, polterabend og er utrolig populær specielt til drenge børnefødselsdage, tager ca. 2 timer og koster 3.295,-


Mobil: 27 29 28 50
Adresse: Mårkærvej 13F - 2630 Taastrup
Email: support@polterabendevent.dk
Web: polterabendevent.dk