BØRNEFØDSELSDAG AKTIVITETER
ROCK-AMOK

I Rock-amok aktiviteten får I virkelig mulighed for at give den gas og få følelsen af rytme og samspil ind under huden! I vil alle komme til at spille på trommer eller andre percussion instrumenter til en sang, I har valgt på forhånd. Under Rock-amok aktiviteten vil I blive vejledt af en professionel producer, som starter med at give jer nogle enkle rytmeøvelser. Dernæst får alle et instrument at spille på, som senere indspilles i lydstudiet. Alle får mulighed for at synge, og fødselsdagsbarnet kan evt. synge solo. Til slut mixer vores producer sangen, som I naturligvis får lov til at høre, før I får den med på en CD. Et sikkert HIT som høres igen og igen! Rock-amok aktiviteten afholdes i vores professionelle lydstudie. Vores producer har over 10 års erfaring i lydproduktion, og på musikscenen har han bl.a. spillet med navne som: Kristoffer August, Tina Dickow.

Rock-amok

1. Rytmer instruktion
2. Øver samspil og rytme
3. Indspil sang & trommer
4. Vi mixer & mastrer
5. I hører sangen
- All får et instrument
- 4 til 30 deltagere
- Event: 2 timer

I alt inkl. moms: 3.995,-

Sådan foregår rock-amok

Rock-amok er en aktivitet, hvor der både indspilles rytme og vokal til en på forhånd valgt sang. Først varmes der op, dernæst indspilles rytmerne. Endelig indspilles kor, og solovokalen indspilles enten af hovedpersonen eller af små hold på 2-3 personer. Sangen mixes, og I får CD'en med på dagen.

Kunderne siger:

Arife Keceli: "Hej Claus! Jeg vil lige sige tak for sidst, pigerne var/er rigtig glad for Cd en, og de havde det sjov. det var en store oplevelse for dem. Og Jeg synes, du var godt forberedt og havde helt styr på De 12 vilde og ivrige piger:) super børnefødselsdag. TAKKER!"

BILLEDER FRA STUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 for at booke.
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

© Børnefødselsag.Info - Inspiration til jeres børnefødselsdag