Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Live Scenen
I live scenen får I mulighed for virkelig at give den gas på vores scene, mens I synger for hinanden. Aktiviteten er utrolig populær til en børnefødselsdag, specielt i aldersgruppen 8 - 12. Hvem har ikke fulgt med i X Factor eller Voice - Danmarks største stemme? Nu har I mulighed for at lære at begå jer på en scene, mens I har en sjov og underholdende børnefødselsdag! Live Scene arrangementet foregår i t professionelt lydstudie, så jeres koncert vil blive optaget, og I vil blive vejledt af en professionel producer.

Scenen
Selve scenen er bygget op i vores professionelle lydstudie, hvor vi også har scene, lys & lyd. I vil blive vejledt af vores producer, som har over 10 års erfaring i lydproduktion, og yderligere erfaring fra den danske musikscene, hvor han bl.a. har spillet med navne som: Kristoffer August, Tina Dickow og Ida Björg.

Sådan foregår live scenen
I bliver delt op i hold, som synger for hinanden. Holdene får mulighed for først at øve, før I kommer til at synge for hinanden. Vi optager hele koncerten, som vi mixer i lydstudiet, hvorefter I hører resultatet. Endelig får I en CD med på dagen med jeres koncert.


Book nu: 27 29 28 50
Live Scenen

Kunderne siger:
Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag sammen :)"

Live Scenen - Lydstudie

Kontakt: PolterabendEvent.DK
Kontakt os og vi vil hjælpe jer med afholdelsen af jeres børnefødselsdag! Vores aktiviteter er populære til: børnefødselsdag, polterabend og teambuilding. Live Scenen til en børnefødselsdag tager 45 minutter, og koster 1.795,-

Mobil: 27 29 28 50
Adresse: Mårkærvej 13F - 2630 Taastrup
Email: support@polterabendevent.dk
Web: polterabendevent.dk