BØRNEFØDSELSDAG AKTIVITETER
LIVE SCENEN

I live scenen får I mulighed for virkelig at give den gas på vores scene, mens I synger for hinanden. Aktiviteten er utrolig populær til en børnefødselsdag, specielt i aldersgruppen 8 - 12. Hvem har ikke fulgt med i X Factor eller Voice - Danmarks største stemme? Nu har I mulighed for at lære at begå jer på en scene, mens I har en sjov og underholdende børnefødselsdag! Live Scene arrangementet foregår i t professionelt lydstudie, så jeres koncert vil blive optaget, og I vil blive vejledt af en professionel producer. Selve scenen er bygget op i vores professionelle lydstudie, hvor vi også har scene, lys & lyd. I vil blive vejledt af vores producer, som har over 10 års erfaring i lydproduktion, og yderligere erfaring fra den danske musikscene, hvor han bl.a. har spillet med navne som: Kristoffer August, Tina Dickow og Ida Björg.

Live Scenen

1. Lys, røg og vind
2. Hold 1 øver sangen
3. Hold 1 koncert spilles for hold 1
4. Hold 2 udfører punkt 2-3
5. I får optagelserne
- 4 til 30 deltagere
- Event: 45 min.

I alt inkl. moms: 1.995,-

Tilbud alle hverdage: 1.795,-

Sådan foregår live scenen

I bliver delt op i hold, som synger for hinanden. Holdene får mulighed for først at øve, før I kommer til at synge for hinanden. Vi optager hele koncerten, som vi mixer i lydstudiet, hvorefter I hører resultatet. Endelig får I en CD med på dagen med jeres koncert.

Kunderne siger:

Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag sammen :)"

LIVE

SCENEN

BILLEDER FRA STUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 for at booke.
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

© Børnefødselsag.Info - Inspiration til jeres børnefødselsdag