BØRNEFØDSELSDAG AKTIVITETER
LASER ESCAPE ROOM

I "Laser Escape Room" skal I lægge strategi og danne teams for mest effektivt at kommen igennem  forhindringsbanen af læserlys, uden at bryde lyset. Der kan evt. dannes flere hold, eller være en runde specielt for hovedpersonen. Der gives 10 points når en deltager gennemfører banen og -5 når laserlyset brydes hvorved alle på banen starter forfra. Målet er at få så mange points som muligt på 20 min. Når der dystes i hold, er det holdet med flest points til sidst, som har vundet. Brydes laserlyset, går alarmen, flashen blinker og I er afsløret. Prøv livet som sangstjerne, hvor I skal gå på listetå som en ninja igennem den udfordrende forhindringsbane, for at undgå paparazzi fotografens blændende blitzlys.

Laser Escape Room

1. Hold A og B oprettes
2. Hold A: laver strategi
3. Hold A: på banen 20 min.
4. Hold B: laver strategi
5. Hold B: på banen 20 min.
6. Vinder kåres
-   4 til 30 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Om banen

I vores "Laser Escape Room" skal deltagerne passere 32 laserstråler. Brydes laserstrålen stoppes laserne, alarmen går og flashen blinker. Vi har en automatisk pointtæller, men det hele styres naturligvis af vores professionelle personale. Laserne er CE mærkede og godkendt til brug. Det anbefales ikke at se direkte ind i lasere i længere tid. Herved slukkes systemet automatisk.
Martin Klug siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang."
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

BILLEDER FRA STUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 for at booke.
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

© Børnefødselsag.Info - Inspiration til jeres børnefødselsdag