Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Disco dans
I Disco dans vil vores danseinstruktør tage jer på en fantastisk rejse tilbage til 60'erne, 70'erne og 80'erne, hvor Disco dansen stammer fra! Børn elsker at røre sig, og Disco dans er virkelig en dans, hvor man kan give den gas! Samtidig er Disco dans en rigtig party dans, sjov og nem at gå til. Man kan med fordel tage nogle Disco kostymer med for at gøre oplevelsen mere autentisk. Jeres Disco dans foregår naturligvis under Disco kuglens skær og er utrolig populær til polterabend, firmafester og pige børnefødselsdage for de lidt ældre børn.

Danseinstruktør
Vi lægger meget vægt på at have en god professionel danseinstruktør i vores studie. Vores danseinstruktør lever af at lave store og mindre dansearrangementer og vil gøre alt for, at I får en sjov og god oplevelse.

Sådan foregår disco dans
I disco dans startes med opvarmning. Dernæst lærer I Disco dansen trin for trin. Når I har lært de forskellige disco trin, vil trinnene blive sat sammen til en dans, og til slut vil I lære en lille koreografi, som bygger på de trin, I har lært tidligere. I får mulighed for at give slip og virkelig give den gas!


Book nu: 27 29 28 50
Disco Dans

Kunderne siger:
"Vi var utrolig imponerede over jeres instruktør som var meget professionel, forstod at skabe en god stemning, og tilpasse niveauet, så det passede lige til os. :-)"

Disco Dans lounge

Kontakt: PolterabendEvent.DK
Kontakt os og vi vil hjælpe jer med afholdelsen af jeres børnefødselsdag! Disco dans er populær til: polterabend, børnefødselsdag og firmaarrangementer. Disco dans aktiviteten tager ca. 60 minutter og koster 2.195,-

Mobil: 27 29 28 50
Adresse: Mårkærvej 13F - 2630 Taastrup

Email: support@polterabendevent.dk
Web: polterabendevent.dk