BØRNEFØDSELSDAG AKTIVITETER
DISCO DANS

I Disco dans vil vores danseinstruktør tage jer på en fantastisk rejse tilbage til 60'erne, 70'erne og 80'erne, hvor Disco dansen stammer fra! Børn elsker at røre sig, og Disco dans er virkelig en dans, hvor man kan give den gas! Samtidig er Disco dans en rigtig party dans, sjov og nem at gå til. Man kan med fordel tage nogle Disco kostymer med for at gøre oplevelsen mere autentisk. Jeres Disco dans foregår naturligvis under Disco kuglens skær og er utrolig populær til polterabend, firmafester og pige børnefødselsdage for de lidt ældre børn. Vi lægger meget vægt på at have en god professionel danseinstruktør i vores studie. Vores danseinstruktør lever af at lave store og mindre dansearrangementer og vil gøre alt for, at I får en sjov og god oplevelse. Husk at Disco dans er specielt populært til børnefødselsdag i aldersgruppen 12-17 år.
TIP: Booke ½ time ekstra, så kan I nyde en velkomstdrink eller bare hyggesnakke.

Disco dans

1. Opvarmning & dans
2. Danse battle
3. Koreografi
-   Spejlvæg & festlokale
-   4 til 20 deltagere
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.195,-

Sådan foregår disco dans

I disco dans startes med opvarmning. Dernæst lærer I Disco dansen trin for trin. Når I har lært de forskellige disco trin, vil trinnene blive sat sammen til en dans, og til slut vil I lære en lille koreografi, som bygger på de trin, I har lært tidligere. I får mulighed for at give slip og virkelig give den gas!

Kunderne siger:

"Vi var utrolig imponerede over jeres instruktør som var meget professionel, forstod at skabe en god stemning, og tilpasse niveauet, så det passede lige til os. :-)"

DISCO

DANS

BILLEDER FRA STUDIET
FOTOGALLERI

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 for at booke.
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

© Børnefødselsag.Info - Inspiration til jeres børnefødselsdag