Reklamer

Sangstjerne.NU
Bliv sangstjerne for en dag til din børnefødselsdag!
PolterabendEvent.DK
Prøv Rock-amok til din børnefødselsdag!

Børnefødselsdag aktiviteter
Vi har samlet nogle af de sjoveste, mest originale og underholdende børnefødselsdag aktiviteter, som kan være med til at skabe en helt uforglemmelig børnefødselsdag, som børnene vil elske og snakke om længe efter. Der findes flere event firmaer, som gerne vil hjælpe dig med at holde din børnefødselsdag. De har et stort udvalg af børnefødselsdag aktiviteter, og hos dem får du mulighed for at holde den helt perfekte børnefødselsdag.

Sangstjerne for en dag
Bliv sangstjerne for en dag med dine venner eller veninder til din næste børnefødselsdag! Denne aktivitet er altid et mega hit specielt til en pige børnefødselsdag i alderen 8 - 12.

Kunderne siger:
"Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv..."

Læs mere

Sangstjerne - børnefødselsdag

Børnefødselsdag aktiviteter nyt afsnit


Live Scenen - børnefødselsdag

Live Scenen
Giv den virkelig gas på vores Live Scene til din næste børnefødselsdag. Denne aktivitet er specielt populær i alderen 8 - 12 til børnefødselsdag!

Kunderne siger:
"Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag sammen :)" 

Læs mere

Børnefødselsdag aktiviteter nyt afsnit


Rock-amok
I Rock-amok kan du gå helt rock amok på trommer og andre percussion instrumenter. Rock-amok er specielt populær til en drenge børnefødselsdag i aldersgruppen 8 - 12.

Kunderne siger:
"... pigerne var/er rigtig glad for Cd en, og de havde det sjov. det var en store oplevelse for dem. Og Jeg synes, du var godt forberedt og havde helt styr på De 12 vilde og ivrige piger:) super børnefødselsdag. TAKKER!" 

Læs mere

Rock-amok - børnefødselsdag

Børnefødselsdag aktiviteter nyt afsnit


Disco - børnefødselsdag

Disco dans
I Disco dans får man virkelig rørt sig og kommer i godt humør. Derfor er Disco dans også populær til børnefødselsdag, da alle børn elsker at røre sig! Aktiviteten er populær for piger i alderen 10 - 14.

Kunderne siger:
"Vi var utrolig imponerede over jeres instruktør som var meget professionel, forstod at skabe en god stemning, og tilpasse niveauet, så det passede lige til os. :-)" 

Læs mere